Haberler

Biz Sizin İçin Neler Yapıyoruz?

Hayatınıza yeni bir başlangıç yapmak için kapımızı çaldınız…

Şimdi ilk adımı attığınız için, güzel şeyler olmaya başlayacak. İşitme uzmanınızla birlikte, daha iyi bir işitme yolculuğunuzda size rehberlik etmek ve sizin için en iyi olanı hizmeti aldığınızdan emin olmak için buradayız.

1 – Önce Siz Konuşuyorsunuz

Bir sonraki adımın ne olacağını anlayabilmemiz için, ilk ziyaretinizde, sohbet ediyoruz ! işitmenizin nasıl değiştiğini ve karşılaştığınız duyma zorluklarını anlıyoruz.

2 – İşitme Testi Yapıyoruz

İkinci adım,  gerçekten nasıl ve neler duyduğunuzu görmemizi sağlayacak bir işitme testidir! Ne duyduğunuzu belirledikten sonra, sorunların neler olduğunu tanımlamaya başlayabiliriz ve işitme kaybınız için en iyi çözümü bulmak için teknik ekibimiz kısa sürede bir çalışma yapar.

3 – Haydi karar verelim

Hangi işitme çözümünün hangi cihazın sizin için doğru olduğuna karar vermeden önce aileniz, işiniz ve sosyal hayatınız gibi şeyleri dikkate alırız. İhtiyaçlarınızı başarıyla karşılayacak bir çözüm bulmanıza yardımcı olmamız önemlidir.

4 – Mutlu Hayatınıza Geri Dönüş

Kullanamadığınız şeyi kaybedersiniz! Hayattaki birçok şey gibi, aynı şey sizin işitmeniz, duymanız için de geçerlidir. İşitme kaybı tedaviniz için ne kadar zaman kaybederseniz, kaybettiğiniz işitmeyi yeniden kazanmanız o kadar zor olur. İşte burada işitme cihazları yardımınıza geliyor. Bu inanılmaz küçük cihazlar, sesin yerini belirlemenize, tanımlamanıza ve sosyal hayata yeniden bağlamanıza yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır. Size en uygun olanını sizinle beraber seçiyoruz.

5 – Ayarlama

Sonra, ince ayarlarımız başlıyor. İşitme cihazlarınız ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde özelleştirildiğinden, nerede olursanız olun, düzenli çalıştığından, kulağınıza uyum sağladığından emin olmak için optimize edilmeleri gerekiyor. Sizi çok kısa bekletiyoruz ve uygulamayı yapıyoruz. Ekimizle birlikte bir dahaki kahvemizi içmeye gelince görüşmek üzere sağlıkla uğurluyoruz.

İşitme cihazları günlük yaşamınızın kalitesine yapılan bir yatırımdır. Siz buna değersiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir